Info pacient - Prima vizita

prima vizita

Prima vizita
Important

Persoanele sub 18 ani sau care sufera de dizabilitati vor fi insotite de parinti sau de catre un tutore legal.

lorem ipsum dolor

Implantologie, Estetica dentara, Endodontie sub microscop operator chirurgical

Prima vizita la medicul dentist consta intr-o consultatie, in cadrul careia vi se va pune un diagnostic complex odontal si paradontal, sub un microscop chirurgical si radiologic, pentru ca ulterior sa va fie prezentate optiunile de tratament. Intr-un final, se alege planul de tratament optim impreuna cu dumneavoastra.

De asemenea, in cadrul acestui prim control, se stabileste statusul oral al pacientului, prin realizarea de fotografii cu ajutorul camere intra-orale sau prin vizualizarea filmarii intra-orale din timpul examinarii cu microscopul. Aceasta etapa este foarte importanta pentru constientizarea si cunoasterea, in detaliu, a problemelor de catre pacient.

Prima vizita
Prima vizita

Dupa caz, prima consultatie poate include o parte dedicata instruirii in privinta igienizarii, in special pentru pacientii copii. Aceasta prezentare se realizeaza cu ajutorul unor modele special create in acest scop.

In unele cazuri, tratamentul poate avea loc in aceeasi zi cu prima consultatie.
Avem rugamintea ca in timpul primei vizite la clinica noastra sa ne furnizati urmatoarele detalii:

  1. Lista a medicamentelor pe care le luati la momentul respectiv;

  2. Daca aveti asigurare medicala, va rugam sa ne furnizati detaliile necesare pentru a va putea completa fisa de pacient.

Va rugam sa ne anuntati, in timp util, anterior procedurii medicale, daca suferiti de diabet sau tensiune arteriala si daca ati trecut printr-o operatie chirurgicala de inlocuire a valvei aortice. De asemenea, va rugam sa ne comunicati daca este nevoie sa urmati anumite tratamente, in special cu antibiotice, inaintea igienizarii orale.

Pentru mai multe detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul: 0241 698 259 sau ne puteti lasa un mesaj printr-un simplu’ click aici!

CLINICA DE IMPLANTOLOGIE

Terapia implantară estetică este o modalitate de tratament avansată în domeniul implantologiei, susținută de o echipă de specialiști, și o tehnologie care variază de la: imagini digitale, design computerizat, microscoape chirurgicale, tehnică laser, o gamă variată de bone grafting, design-uri diferite de implanturi, în adiție cu concepte revoluționare de încărcare a implanturilor și metode de conservare a țesuturilor moi.

Citeste mai mult
Estetica Dentara

CLINICA DE ESTETICA DENTARA

DIGITAL SMILE DESIGN , conceptul care a revoluționat estetica dentară în ultimii 2 ani, reprezintă cea mai inovativă tehnologie digitală folosită de către specialistul nostru în Implantologie și Estetică Dentară, Doctor Bogdan Acatrinei , pentru a creea un zâmbet de vedetă pentru fiecare pacient în parte.

Citeste mai mult
Parodontologie

CLINICA DE PARODONTOLOGIE

Root planing and Scaling (SRP) este o procedură noninvazivă indicată în cazul bolilor parodontale moderate și ca adjuvant al procedurilor chirurgicale în parodontopatiile complicate. SRP-ul împreună cu chirurgia laser și tehnicile regenerative avansate ajută la stoparea bolii parodontale. Rezultate extraordinare după cele mai noi protocoale la nivel internațional, cu ajutorul celor mai inovative tehnologii, sub control microscopic folosindu-se de avantajele laserului în paradontologie.

Citeste mai mult
Endodontie sub microscop

CLINICA DE ENDODONTIE

”Chirurgia Endodontică este percepută ca fiind dificilă deoarece medicul stomatolog trebuie să fie foarte precis având în vedere apropierea față de vasele sanguine mari, sinusul maxilar, foramenele apicale. Intervențiile chirurgicale endodontice tradiționale nu au o imagine pozitivă în profesia medicilor dentiști din cauza naturii lor invazive și rezultatul discutabil.”- Doctor Acatrinei Bogdan

Citeste mai mult
Stomatologie digitala

CLINICA DE STOMATOLOGIE DIGITALA

test test

Citeste mai mult