Povestea clinicii

DR. ACATRINEI DONETA ’92

Implantologie, Parodontologie, Estetica dentara
Dr. Acatrinei Doneta
Dr. Acatrinei Doneta
In anii ’90, doamna Acatrinei Doneta cu o bogata experienta si pregatire stomatologica la nivel international, isi desfasoara pasiunea pentru implantologie, estetica dentara intr-un cabinet de renume. Practica asidua prin diferite orase si sate din judetul Constanta, mii de pacienti cu zambetul pe buze, sustinerea din partea celor dragi, dar si perseverenta de a fi cel mai bun a contribuit la punerea pietrei de temelie a brandului Super Dent ’92.
In ’92, Clinica de Implantologie si Estetica Dentara Super Dent 92 prinde contur si devine o a doua casa pentru intreaga familie. Respectul fata de pacient si pasiunea pentru acest domeniu s-a raspandit cu repeziciune si catre cei mai mici membri. Astfel, Bogdan Acatrinei si Alice, fiind atrasi in permanenta de imbinarea stiintei cu arta zambetului sanatos, au decis sa urmeze cariera mamei lor. Bogdan se specializeaza pe Implantologie Dentara, inscriindu-se la Masterul de Implantologie Estetica Dentara SUA, UCLA California L.A., iar Alice obtine Certificate mastering Posterior Direct Resins: Simplified Approach by BDS Dr. Jason Smithson – Bucuresti.

DR. ACATRINEI BOGDAN 2014

Implantologie, Parodontologie, Estetica dentara
story3
story4

DR. ACATRINEI ALICE 2014

Implantologie, Parodontologie, Estetica dentara
Dr. Acatrinei Alice
Dr. Acatrinei Alice
Nu doar copiii, ci si verisoarele acestora, Luminita, Roxana Dumitrascu si-au indreptat atentia catre stomatologie avand cariere de succes in Franta. Astazi, acest domeniu se afla intr-o continua dezvoltare alaturi de intreaga echipa care se mandreste cu detinerea unor tehnologii moderne, de ultima generatie, mii de implanturi realizate si sute de zambete pe chipurile oamenilor. Ani la randul, profesionalismul, experienta si responsabilitatea fiecarui act medical le-a ghidat cariera, indiferent de ramurile pe care le-au ales. Obiceiurile mostenite unul de la celalalt si bucuria de a-ti vedea copilul practicand aceeasi meserie ca a ta a reprezentat totodata, unul dintre cele mai importante lucruri in construirea unei traditii de familie care se bazeaza pe respect si foarte multa munca. Un ghid, o comuniune cu misterul istoriei de-a lungul timpului, un progres continuu si o familie care a pastrat valorile inceputului si a imbratisat modernismul ca atare. Asa, am putea descrie intregul parcurs al unei povesti stomatologice de peste 31 ani plina de ambitie, oameni inteligenti si staruinta de a merge mai departe, de a oferi oamenilor incredere ca pot avea cel mai frumos zambet… Iar bucuria de a te intalni de sarbatori in jurul unei mese imbelsugate si a depana amintiri, intareste ideea ca familia si aspiratiile cu care pleci de acasa au un rol definitoriu in conturarea ta ca si om!
Familia